Η Εταιρία

Η Εταιρία Μας

Η Eaglead είναι εταιρία διαφήμισης σε υπαίθριους χώρους. Η ανάγκη που προκαλείται και το υψηλό ποσοστό ζήτησης της υπαίθριας διαφήμισης μας έχουν οδηγήσει στην δημιουργία της Eaglead, έχοντας εξασφαλίσει ένα από τα στρατηγικότερα σημεία στο αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, αλλά και έναν συνδυασμό από διαφημίσεις σε στάσεις λεωφορείων.


Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τη μέγιστη προώθηση σε όλη τη όλη την Κύπρο, στις μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις, καθώς επίσης στις μικρομεσαίες και αυτές με τοπικό χαρακτήρα σε πολύ προσιτές τιμές. 

Πιστεύουμε ότι στο σωστό μάρκετινγκ, τον ορθολογικό σχεδιασμό και την σωστή τοποθεσία. Λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες των πελατών μας με κύριο στόχο την πραγματοποίηση της προώθησης των προϊόντων τους και της αποτελεσματικής διαφήμισης. Η τεχνογνωσία, η υποδομή και η εμπειρία μας, διασφαλίζουν την αποτελεσματική και επιτυχή κάλυψη των διαφημιστικών αναγκών σημαντικών εγχώριων και πολυεθνικών εταιρειών που μας εμπιστεύονται για την προβολή τους.

Μια Ματιά Στον Κόσμο Μας

Aϊνστάιν 22-B, Βιομηχανική Ζώνη (7.31 km), 5380, Δερύνεια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Έχετε κάποια αποροία; Επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα μας θα σας δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις.

Πληροφορίες

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο της EagleAd. Μάθετε ποιοί είμαστε και ποιες είναι οι  υπηρεσίες μας στην Out of Home (OOH) advert που εξασφαλίζει την γρήγορη μετάδοση σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό με τεράστια αποτελεσματικότητα.