Εξωτερική Διαφήμιση

Θέαση 24 ώρες το 24ωρο

Οι πινακίδες αποτελούν πολύτιμο εργαλείο εξωτερικής (outdoor) διαφήμισης για τον επιχειρηματία γιατί είναι τοποθετημένες σε κομβικά σημεία που η κυκλοφορία είναι καθημερινή.

Ποιοτική Διαφήμιση σε Προσιτές Τιμές

Οι τιμές της εξωτερικής διαφήμισης είναι ευνοϊκές για κάθε είδους διαφήμιση.Από διαφημίσεις για εποχιακές προσφορές, προώθηση νέων προϊόντων και προώθηση events, μέχρι διαφημίσεις διάρκειας για κτίσιμο brand και δημιουργία top of mind awareness.

Η προσοχή του κοινού εστιάζεται εύκολα στην εξωτερική διαφήμιση

To ανθρώπινο μάτι ελκύεται από τις εξωτερικές (outdoor) διαφημίσεις λόγο του μεγέθους και των χρωμάτων.

Πλεονεκτήματα

Καλύτερο στην εμφάνιση απλών, απλών μηνυμάτων που οι περισσότεροι καταναλωτές μπορούν εύκολα να αποκρυπτογραφήσουν.
Δυνατότητα προσέγγισης ενός μεγάλου και ποικίλου ακροατηρίου, επειδή συνήθως τοποθετούνται σε τοποθεσίες όπου είναι πιο πιθανό να το δουν.
Οι διαφημιστικές πινακίδες παρέχουν σε έναν ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης μέγιστη έκθεση.
Οι πολλαπλές επαναλήψεις για τους αυτοκινητιστές που βλέπουν τις ίδιες διαφημιστικές πινακίδες καθημερινά στο δρόμο τους προς εργασία. Μια τέτοια επανάληψη μπορεί να προσφέρει αξία, τόσο για την αύξηση της ευαισθητοποίησης όσο και για την ώθηση της δράσης.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Έχετε κάποια αποροία; Επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα μας θα σας δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις.

Πληροφορίες

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο της EagleAd. Μάθετε ποιοί είμαστε και ποιες είναι οι  υπηρεσίες μας στην Out of Home (OOH) advert που εξασφαλίζει την γρήγορη μετάδοση σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό με τεράστια αποτελεσματικότητα.