Γιατί η εξωτερική διαφήμιση είναι τόσο δημοφιλής;

Γιατί η εξωτερική διαφήμιση είναι τόσο δημοφιλής;

 

Στον 21ο αιώνα, η εποχή των νέων μέσων κάνει τις διαφημίσεις να διαδίδονται σε όλες τις γωνίες. Κοιτάζοντας πάνω και κάτω, μπορείτε να δείτε την εικόνα των διαφημίσεων παντού που βλέπετε. Οι διαφημίσεις μπορούν επίσης να χωριστούν σε πολλούς τύπους: διαφημίσεις στο διαδίκτυο, διαφημίσεις εκτός σύνδεσης, τηλεοπτικές διαφημίσεις, διαφημίσεις εφημερίδων, υπαίθριες διαφημίσεις κ.λπ.

 

Αλλά γιατί οι διαφημιστές προτιμούν την υπαίθρια διαφήμιση;

 

1. Αποδεκτικότητα

Σύμφωνα με την αξιόπιστη δημοσκόπηση της Βρετανικής Ακαδημίας Διαφημίσεων ASA: το κοινό έχει μια πολύ θετική στάση απέναντι στην εξωτερική διαφήμιση. Και υπογραμμίζει το γεγονός ότι εάν η διαφήμιση επιβληθεί στους καταναλωτές, τότε οι καταναλωτές έχουν μια ισχυρή απόρριψη αυτής της μορφής διαφήμισης, τότε το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ αρνητικό. Η γοητεία των υπαίθριων μέσων είναι ασύγκριτη με άλλα μέσα.

 

Digital Printing Textile

 

2. Ακαταμάχητο

Ο καθένας που βγαίνει πρέπει να είναι εκτεθειμένος σε υπαίθριες διαφημίσεις. Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τις ανοιχτές εφημερίδες και τα περιοδικά ή να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα για να δείτε τη διαφήμιση. Το εξωτερικό είναι σταθερό. Όσο βγαίνετε έξω, μπορείτε να το δείτε. Ειναι εκει. Είναι ακαταμάχητο.

 

Backlit Textile

 

3. Διαφορετικότητα των μορφών

Υπάρχουν πολλές μορφές διαφήμισης, όπως διαφήμιση στο σιδηροδρομικό σταθμό, διαφήμιση καταφυγίων λεωφορείων, διαφήμιση πύλης στάθμευσης, διαφήμιση αμαξοστοιχίας, διαφήμιση ταξί, διαφήμιση τοίχου, διαφήμιση μετρό, διαφήμιση τριών πλευρών, διαφήμιση θέσης, καθώς και διαφημιστική οθόνη στην Plaza Center, ηλεκτρονική οθόνη, εμπορικό κέντρο κλπ. Επομένως, όταν οι καταναλωτές βγαίνουν από το σπίτι, μπορούν να επηρεαστούν από αυτό και στη συνέχεια να παράγουν συμπεριφορά κατανάλωσης.

 

Display Textile

 

4. Οπτική επίπτωση

Σε γενικές γραμμές, οι εικόνες υπαίθριων διαφημίσεων είναι σχετικά τεράστιες, με πολύ έντονο οπτικό αντίκτυπο, ειδικά εκείνες που είναι εγκατεστημένες σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, κέντρα CBD και άλλους τοίχους, μεγάλες οθόνες LED, overpasses και μονές στήλες σε αυτοκινητόδρομους. να μην κοιτάξετε γύρω, ή ακόμα και να σταματήσετε να παρακολουθήσετε.

Blockout Textile

 

5. Εξαιρετική προσαρμοστικότητα

Ως μέσο μετάδοσης πληροφοριών, η εξωτερική διαφήμιση δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλες μορφές μέσων μαζικής ενημέρωσης. Οι διαφημιζόμενοι βασίζονται σταδιακά περισσότερο στην εξωτερική διαφήμιση για να επικοινωνήσουν γρήγορα με ένα μεγάλο αριθμό κοινό-στόχων. Επομένως, σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική θέση, η εξωτερική διαφήμιση μπορεί να μεταφέρει με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα τις διαφημιστικές πληροφορίες σε συγκεκριμένες ομάδες.

 

6. Απελευθερώστε την εμμονή

Γενικά, τα υπαίθρια μέσα κυκλοφορούν σε έναν κύκλο 7 ημερών. Τρέφονται εκεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, γεγονός που τους διευκολύνει να εισέλθουν στο οπτικό πεδίο του κοινού και να το δουν εύκολα, ώστε να μπορούν να παραμείνουν περισσότερο για τις ανάγκες των πελατών.

Πληροφορίες

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο της EagleAd. Μάθετε ποιοί είμαστε και ποιες είναι οι  υπηρεσίες μας στην Out of Home (OOH) advert που εξασφαλίζει την γρήγορη μετάδοση σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό με τεράστια αποτελεσματικότητα.